28 Ocak 2012 Cumartesi

MSI Windows7 Tableti WindPad 100


WindPad! MSI sadece şirketin Computex basın toplantısında, 10-inç, Windows 7 tablet atkılar aldı. MSI Wind Touch UI katmanı yarattı rağmen çizme Windows 7 Home Premium, tablet, bir 1.66GHz Intel tarafından desteklenmektedir Atom Z530 işlemci, 2GB RAM ve 32GB SSD paketleri .






Erken prototipler gösteren iken, iki USB portu, HDMI ve tüm sonuçlandırılır bir web kamerası var. Yandan bir MSI ürün müdürü göre, WindPad 100 499 dolar civarında bu yıl pazar vuracaktır. Biz sadece bir tablet ile bir kaç dakika kadar bazı erken izlenimlerini ve klip eller kısa bir mola isabet yakaladı.
Teknik özellikleri MSI 100 WindPad
10-inç tablet tamamen plastikten yapılır (sadece 1,7 kg) oldukça ucuz hissediyorum, ama diğer yandan inanılmaz derecede hafif. Onlar vardı prototip nihai bağlantı noktalarını herhangi bir sahip değildi, ama sonunda bir HDTV 720p video çıkışı gerekir bir HDMI girişine sahip olacaktır. Tablet hakkında büyük endişe hızı ile geliyor. Biz başlatmak için uygulamalar için birkaç saniye fark ve Rüzgar Touch UI inanılmaz derecede halsiz. Arabirimi Konuşma, sadece Windows üstünde temel bir cilt ve uygulamalara kolay erişim sağlar. Bunun yerine daha yüksek bir çözünürlüğe sahip olurdu rağmen 1024x600 çözünürlüklü kapasitif ekran, duyarlı görünüyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder