30 Ocak 2012 Pazartesi

Fujitsu Stylistic Q550 Tablet PC


10-inç Windows Tablet iPad çılgın çalışanlar sadece seksi bir alternatif olarak kabul eder, ancak daha az güvenli tüketici ürünleri. Ancak, şirket kayrak çağrısında ısrar ediyor Q550 ($ 729 ve $ 849)
Önemli güvenlik ve bağlanabilirlik özellikleri de dahil olmak üzere - iPad ve diğer tablet olmadığını çekici özellikler sunarken, sadece dokunmatik arayüz ekranına ve Form faktörü gibi önemli alanlarda rekabet edemez.


Fujitsu, bazı adaletle iPad Q550 karşılaştırarak, elmalarla armutların karşılaştırılması olduğunu savunuyor, ancak bu karşılaştırmalar kaçınılmaz olarak yapılacaktır. Şirket düşünmek istiyorum ne olursa olsun, her iki ürün de, iş tablet olarak canlı yarışmacının.

 Ve ayrıca çalışanlardan iPads ve izin için basınca dayanıklı - En iyi ihtimalle, Q550 çok güvenlik bilincine sahip olan küçük işletmeler arasında bir niş pazar bulacaksınız Android tablet kurumsal ağ. 
Diyelim Q550 defterine artı tarafı bakmak.
Windows Platformunda

Bir büyük yararı da aynı kullandığı diğer tüm bilgisayarlar gibi Windows işletim sistemi (32-bit Windows 7 Professional ile bu gemi), bu yüzden aynı uygulamaları çalıştırmak.
Hatta, Office Starter 2010, işlevsellik, reklam destekli versiyonu bildik Microsoft Office Word ve Excel ile gelir. Aynı zamanda tam bir Office sürümünü çalıştırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder