17 Kasım 2011 Perşembe

Windows Tablet PC'ler

İnternetin hayatımızın içine girmesiyle ve sosyal mecralar oluşmasıyla birlikte daha etkili internet kullanımı vaz geçilmez hale geldi. Firmaların ürünlerini tanıtabilleceği hatta piyasa araştırmaları yapabileceği bir mecra olarak internet yeni teknolojileride yanımıza kadar getirdi. internette bir çok şeyi yapabilirken en büyük dezavantajı taşınamıyor olması idi.

3G teknolojisinin yaygınlaşmasıyla birlikte akıllı telefonlar internet için küçük ekranlarıyla eski heyecanlarını kaybettiği bir anda parlak bir fikir olarak ipad ortaya çıktı. beraberinde diğer rakipleride samsung galaxy üretti. tüm bu cihazların farklı işletim sistemleri mevcut. şu anada en yaygın olanı android olmasına  rağmen kullanıcılar için yeterli değil. Android işletim sisteminin en büyük dezavantajı olası sorunlarda destek hizmetinin yetersiz kalması.

Windows bu açığı görerek biraz ağırdan alarak piyasaya girdi. tüm bu eksiklikleri kendi işletim sistemlerinde çözme iddiası ile ortaya çıktılar.

blog da tablet pc lerde windows çözümünü tanıtmaya haberler almaya çalışacağız. . Tablet PC windows için yenşi bir mecra buna karşın masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda yakaladığı satış başarısını yakalayacak gibi gözüküyor.
Bu amaçla 2012 ortalarında yeni işletim sistemi Windows 8 piyasa sürmeye hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder